Kontakt

KONTAKT

Poppelsøen Put & Take

Baltorpvej 208

2750 Ballerup

 

Spørgsmål vedr. Poppelsøen / Poppelshoppen

TLF: 27 50 15 70   Telefon åben fra kl 10.00

 

Emails vedr. Poppelsøen:   Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Emails vedr. Poppelshoppen Grejbutik:    Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

TRANSPORT

Bus 157

Kører fra Ballerup st. i retning mod Ballerup st. (bemærk kører kun i en retning) Kører fra Ballerup st. og så i ring, for at vende tilbage til Ballerup st. Du skal stå af bussen ved femte stoppested, Pederstrupvej for derefter at gå ca. 2 min. af Baltorpvej mod Smørum for derefter at tage den første sidevej på din højre hånd, denne sidevej hedder også Baltorpvej men er dog blind og for enden af denne ligger Poppelsøen.
Hent køreplan

Bus 159

Kører fra Ballerup st. i retning mod Ballerup st. (bemærk kører i to retninger) Kører fra Ballerup st. og så i ring, for at vende tilbage til Ballerup st. Så vær derfor opmærksom på at det er i den rigtige retning du tager bussen, Det først stop som bussen tager skal være ved Ballerup Centret. (spørg evt. chaufføren) Du skal stå af bussen ved femte stoppested, Pederstrupvej for derefter at gå ca. 2 min. af Baltorpvej mod Smørum for derefter at tage den første sidevej på din højre hånd, denne sidevej hedder også Baltorpvej men er dog blind og for enden af denne ligger Poppelsøen.
Hent Køreplan

Bus 216

Kører fra Ballerup st. i retning mod Roskilde st./ny terminal Kører fra Ballerup st. i retning mod Roskilde st./ny terminal. Du skal stå af bussen ved femte stoppested, Pederstrupvej for derefter at gå ca. 2 min. af Baltorpvej mod Smørum for derefter at tage den første sidevej på din højre hånd, denne sidevej hedder også Baltorpvej men er dog blind og for enden af denne ligger Poppelsøen.
Hent Køreplan

Kontakt os

Ugens Vejr

Poppelsøen tilbyder

  • Størfiskeri i særklasse.

  • Ørredfiskeri med velsmagende ørred.

  • Grejbutik med stort udvalg af fiskegrej.

  • Hyggelige omgivelser, i smuk natur.

  • Café og Toiletfaciliteter

  • Familievenlige omgivelser, med plads til alle

  • Grillplads og plads til selskaber og udflugter